![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siema. Mam pytanię, ponieważ robię framework na nowego CMS 'a poszukuję stron z klasami i opisami najlepiej po polsku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/haha.gif) Proszę o podawanie linków.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie powinienem tego mówić.
Po obejrzeniu strony: Cytat ...stworzonym przez hzl_91, naszego głównego grafika... Cytat ...Mamy na koncie wiele wielkich projektów, które można obejrzeć w dziale Prace... A po kliknięciu na Prace Cytat Trwa budowa skryptu galerii. i cennik: Cytat Design: od 50zł (zależy od stopnia zaawansowania) A także na datę urodzenia... Nasuwa mi się jeden wniosek (związany z neostradą), o którym nie wypada mówić, by nikogo nie urazić. Ręce opadają. hzl_91: design od dobrego grafika kosztuje czasem kilka tysięcy złotych. Podejrzewam, że pewnie nie wystawiacie faktur, ani nie podpiszecie umowy... A wracając do tematu. Przytoczę tutaj słowa, które kiedyś przeczytałem na tym forum: po co wyważać otwarte drzwi. Nie inaczej jest w tym wypadku. Należy pamiętać, że są lepsi od nas, którzy lepiej się na tym znają. Na pewno osoba, która pisze jakąś klasę poświęciła sporo czasu (przeczytała specyfikacje, przejrzała inne przykłady) żeby ją dopracować. Dlatego uważam, że należy korzystać z gotowych rozwiązań, ale tylko tych sprawdzonych typu: ZF czy eZ Components, ale także wielu klas z phpclasses.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:29 |