![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech Fuzja to ja widzę, że Ty jesteś tępicielem wszystkiego co jest inne niż Ty (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja osobiście jestem Ateistą ale nie tępię wiary chrześcijańskiej. Moja dziewczyna jest Chrześcijanką i szanuję jej przekonania - niedługo nawet bierzemy ślub kościelny, bo jej na tym zależy. Trochę denerwuje mnie natomiast Kościół jako instytucja i raczej nie wypowiadam się o nich dobrze, gdyż robią oni dużo złego i IMHO są strasznie fałszywi.
Nie rozumiem trochę Twojego podejścia z tymi obawami o wymarcie gatunku - zapewniam Cię, że jeśli nasz gatunek wymrze to nie z powodu gejów. Jeśli się tak boisz to zakasaj rękawy i bierz się do roboty :-). BTW z tego co pamiętam to stosunek gejów do hetero utrzymuje się na stałym poziomie, kwestia tylko ilu z nich się ujawnia. Myślisz, że jakby geje mieli takie same prawa jak hetero to mógłbyś zostać gejem? Wydaje mi się, że gejem się jest albo nie. Mnie sama myśli o seksie z innym facetem strasznie obrzydza i nie został bym nim nawet gdyby mi ktoś za to dużo zapłacił. Czy tego chcesz czy nie geje istnieją - tacy zostali stworzeni i tego nie zmienisz. Pytanie brzmi czy mamy ich tępić bo są inni czy dać im żyć w spokoju. Ja jestem za tym drugim bo to tacy sami ludzie jak my - płacą podatki na to chore Państwo niech coś z tego mają. Zauważ np. że geje płacą również za politykę prorodzinną (urlopy macierzyńskie, wychowawcze, dodatki na dzieci itp., że już o becikowym nie wspomnę :-) ) naszego Państwa więc niejako przyczyniają sie do wzrostu populacji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:53 |