![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kobieta z mężczyzną tworzą jedność i powstaje dziecko, a homoseksualiści nigdy nie spowodują powstania dziecka, dlatego jest to zaburzenie.
Jeśli byli by sami homo na świecie - życie by wymarło, a to jest już nienaturalne by jakiś gaunek wymierał spowodu braku stosunków płciowych ... Byłem, jestem i będę zagorzałym przeciwnikiem homo, najchętniej to bym ich wszystkich wybił. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kobieta z mężczyzną tworzą jedność i powstaje dziecko, a homoseksualiści nigdy nie spowodują powstania dziecka, dlatego jest to zaburzenie. Jeśli byli by sami homo na świecie - życie by wymarło, a to jest już nienaturalne by jakiś gaunek wymierał spowodu braku stosunków płciowych ... Byłem, jestem i będę zagorzałym przeciwnikiem homo, najchętniej to bym ich wszystkich wybił. Eh, ale czemu ty wszystkim karzesz prokreować? Jak ktoś nie chce mieć dzieci to ich nie będzie miał niezależnie od tego czy jest homo czy hetero czy nawet bi... Uważsza, że stosowanie środków antykoncepcyjnych też jest odstępstwem od normy i wybiłbyś wszystkich, którzy je stosują ? Tak jak mówi Cysiaczek jest wiele powodów dla których ludzie wchodzą w związki - często dzieci w ogóle nie są brane pod uwagę. Zresztą generalnie to nie jest Twoja sprawa co ludzie robią w łóżku. Wytłumacz mi zatem czemu chciałbyś ich wybić? Czym oni szkodzą Twojej osobie? Takie wypowiedzi są typowe dla sflustrowanego elektoratu LPR, który wszędzie szuka winnych za swoje niepowodzenia lub walczy o jedynie słuszny światopogląd na wszystko. Rzygać mi się chcę, jak sobie myślę, że muszę żyć w takim kraju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 07:03 |