![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sztosz: Ok. Znałem po za tym jeszcze jedno homo. Na innym forum. Gościu normalny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) , ale jednego nie robił. Nie robił tego przy ludziach, którzy nie chcą tego oglądać. Nie dawał fot w tym stylu.
Ale sprzeciwiam się adoptowaniu przez homo dzieci, ponieważ to zaburza naturalny model rodziny. Wystarczy popatrzeć na to co się dzieje z dziećmi, które żyją w rozbitych rodzinach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale sprzeciwiam się adoptowaniu przez homo dzieci, ponieważ to zaburza naturalny model rodziny. Zajeżdża mi to katolickim bełkotem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale to już nawet nie o to chodzi. Dzieci adoptowane przez homoseksualistów, albo nawet pochodzące ze związków z innymi kobietami mężczyznami są niestety narażone na brak akceptacji wśród rówieśników i całego społeczeństwa. A to prowadzi do różnych zaburzeń i włśnie dlatego jest niedopuszczalne. Ale co zrobisz jeżeli kobieta się rozwiedzie mając niemowlę a potem zwiąże z inną kobieta (a ojciec dziecka nie chce)? Niekoniecznie musi to być związek usankcjonowany prawnie. Co jest lepsze? Dwie mamy (ojcowie) czy np. dom dziecka? Wiem ze są rodziny zastępcze etc.. ale to nie tak hop siup się je dla dzieci znajduje. Problemów związanych z sankcjonowaniem i akceptacja homoseksualizmu jest wiele, ale nalezy je rozwiązywać a nie atakować tych bądź co bądź poszkodowanych przez naszą współczesną cywilizację, lub co gorsza, udawać że problemów nie ma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:51 |