![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra... są jacy są. Nie chcą się leczyć (to choroba związana ze złym funkcjonowaniem mózgu), niech będą. Oni też należą do świata. Niech robią to co robią, ale na miłośc boską W DOMU. Czemu wychodzą z tym na ulicę? To jest ohydne. I czemu mają dostawać większe prawa ode mnie? Czy ja jestem gorszy? RZĄDAM RÓWNOUPRAWNIEŃ!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra... są jacy są. Nie chcą się leczyć (to choroba związana ze złym funkcjonowaniem mózgu), niech będą. I tu się panie miko nie zgodzę, od 1991 roku WHO uznaje że żadna orientacja seksualna nie powinna być traktowana jako nawet zaburzenie. Proszę więc tutaj nie pisać takich rzeczy, a jeżeli już takowe są pisane to proszę podać źródło. Ja opierałem się na Wikipedii, ponadto sprawdziłem także ICD (International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems 10th Revision Version for 2006 http://www.who.int/classifications/apps/icd/icd10online/ ) i nie znalazłem tam homoseksualizmu jako jednostki chorobowej, a jedynie może prowadzić do różnych zaburzeń psychicznych związanych właśnie z brakiem akceptacji przez otaczający świat. (proszę szukać w rozdziale V, F66) Przez chwilę nawet chciałem jeszcze dopisać żebyście nie myśleli że tak bronię homoseksualizmu przed mianem choroby, bo sam jestem homoseksualistą, ale... tak naprawdę mam to gdzieś. Na opinii antysemitów, nazistów, homofobów, fanatyków religijnych i całej rzeszy innych świrów, przecież mi nie zależy, a reszta z was moja orientacja pewnie nie obchodzi, no chyba że się mylę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 17:07 |