![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykrywacz niestety - tutaj lubi sobie palnąć taki acztery, który nawet o swoją ortografię nie umie zadbać i inni.
Wracając do nie kompetencji nauczycieli podam przykład. Szósta klasa szkoły podstawowej. Pracujemy na ułamkach i nauczycielka rozwiązuje banalny przykład. No i ten wynik co ona nam podaje jest inny niż my otrzymaliśmy. Ta twierdzi, że tylko jej jest poprawny. Szybkie sprawdzenie na kalkulatorze, a nauczycielka nadal swoje... Przykładów jest wiele... Ja np. dostałem kiedyś 4 z kartkówki z Informatyki, bo nie napisałem definicje z książki ? Takich przykładów można by i wymieniać wiele... Te problemy przedewszystkim miałem w podstawówce. Teraz mam nauczycieli, którzy są w stanie się przyznać do błędu. I tyle... Master Miko: Z jakim masz panelem? Bo ja mam z tym grafitowo-złotym ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te problemy przedewszystkim miałem w podstawówce. Ty miałeś problemy a wniosek, który wysuwasz to, że w większości nauczyciele są niekompetentni.Z wnioskowaniem drogie dziecko poczekaj jeszcze parę lat bo Ci nie idzie za bardzo poprawnie. P.S. Wykrywacz niestety - tutaj lubi sobie palnąć taki acztery, który nawet o swoją ortografię nie umie zadbać i inni. Bez osobistych wycieczek, proszę.Bo zacznę rozdawać prezenty noworoczne w postaci ostrzeżeń. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty miałeś problemy a wniosek, który wysuwasz to, że w większości nauczyciele są niekompetentni. Z wnioskowaniem drogie dziecko poczekaj jeszcze parę lat bo Ci nie idzie za bardzo poprawnie. P.S. Bez osobistych wycieczek, proszę. Bo zacznę rozdawać prezenty noworoczne w postaci ostrzeżeń. Najpierw Mike naucz się pisać TYLKO i wyłącznie na temat. Co do moich wniosków. To te problemy występowały tylko w podstawówce, bo teraz jestem w o wiele lepszym gimnazjum. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw Mike naucz się pisać TYLKO i wyłącznie na temat. To jest wątek o polityce więc po co piszesz o szkole?Najpierw sam pisz na temat. A poza tym to jest Hydepark. Tutaj tematy nie są związane tak sztywno. Wątki zmieniają postać cząsto. Co zresztą widać po tym wątku. Co do moich wniosków. To te problemy występowały tylko w podstawówce, bo teraz jestem w o wiele lepszym gimnazjum. No widzisz.Miałem rację. Nawet nie rozumiesz tego co Ci napisałem. Wysuwasz wniosko bardzo ogólne na podstawie bardzo szczegółowych Twoich doświadczeń. To jest logicznie niepoprawne. Tak samo mogę powiedzieć że mi RAM padł wczoraj, więc wszystkie kości RAMu (powiedzmy firmy X) są do dupy. Rozumiesz dziecko drogie sens tego zdania? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:05 |