![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykrywacz niestety - tutaj lubi sobie palnąć taki acztery, który nawet o swoją ortografię nie umie zadbać i inni.
Wracając do nie kompetencji nauczycieli podam przykład. Szósta klasa szkoły podstawowej. Pracujemy na ułamkach i nauczycielka rozwiązuje banalny przykład. No i ten wynik co ona nam podaje jest inny niż my otrzymaliśmy. Ta twierdzi, że tylko jej jest poprawny. Szybkie sprawdzenie na kalkulatorze, a nauczycielka nadal swoje... Przykładów jest wiele... Ja np. dostałem kiedyś 4 z kartkówki z Informatyki, bo nie napisałem definicje z książki ? Takich przykładów można by i wymieniać wiele... Te problemy przedewszystkim miałem w podstawówce. Teraz mam nauczycieli, którzy są w stanie się przyznać do błędu. I tyle... Master Miko: Z jakim masz panelem? Bo ja mam z tym grafitowo-złotym ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te problemy przedewszystkim miałem w podstawówce. Ty miałeś problemy a wniosek, który wysuwasz to, że w większości nauczyciele są niekompetentni.Z wnioskowaniem drogie dziecko poczekaj jeszcze parę lat bo Ci nie idzie za bardzo poprawnie. P.S. Wykrywacz niestety - tutaj lubi sobie palnąć taki acztery, który nawet o swoją ortografię nie umie zadbać i inni. Bez osobistych wycieczek, proszę.Bo zacznę rozdawać prezenty noworoczne w postaci ostrzeżeń. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:58 |