![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne, jasne, jest milion i jeden powodów, dla których życie bez telefonu komórkowego jest niemożliwe. Ja jednak nadal uważam, że dzieciom w podstawówkach telefon komórkowy nie jest do niczego potrzebny. Może stać się jedynie obiektem kradzieży i nie daj Boże napaści. Poza tym, bądźmy szczerzy, nie chodzi o same telefony, bo gdyby tak było to rodzice kupiliby swoim pociechom, które bez powietrza wytrzymają dłużej niż bez komórki Nokie 5310i; najlepsze aparaty telefoniczne jakie dotychczas skonstruowano. Ale nie, tu chodzi o to, by był aparat, kamera, radio, odtwarzacz mp3 i masa innych dodatków. Nie mówię, że posiadanie tego jest czymś złym (chociaż jeśli o mnie chodzi, to telefon służy mi tylko do rozmów, do robienia zdjęć mam aparat a do słuchania muzyki odtwarzacz mp3), złym natomiast, czy raczej niepotrzebnym jest noszenie czegoś takiego do szkoły. Taki współczesny szpan; jestem lepszy, bo mój telefon ma większą pamięć i więcej megapikseli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:53 |