![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z tym kodem dostaje maila ale jego treść to:
Nazwisko [] Email [] Firma [] Wiadomość [] Nie przesyła mi po prostu danych z formularza tylko tak jakby pusty formularz Proszę o pomoc, bardzo mi na tym zależy Dziękuję i pozdrawiam <?php if(!empty($_POST['nazwisko']) || !empty($_POST['email']) || !empty($_POST['temat']) || !empty($_POST['wiadomosc'])) { $_POST["nazwisko"] = $nazwisko; $_POST["email"] = $email; $_POST["company"] = $company; $_POST["wiadomosc"] = $wiadomosc; $recipient .= "mail@op.pl"; $subject .= "Informacja ze strony"; $Emailbody .= "Nazwisko: [".$nazwisko."] \r\n Email: [".$email."] \r\n Firma: [".$company."] \r\n Wiadomość: [".$wiadomosc."]"; mail ($recipient, $subject, $Emailbody); } ?> Ten post edytował muya 27.12.2006, 14:01:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc, musiałem zmodyfikować Wasze sugestie bo dochodziło puste, ale teraz działa:
AS: stop(); var l:LoadVars = new LoadVars(); var s:LoadVars = new LoadVars(); formularz.Company="company"; formularz.Nazwisko="nazwisko"; formularz.Email="email"; l.onLoad = function(b:Boolean):Void { trace("OK") }; formularz.sendAndLoad("formularz.php", l, "POST"); php: <?php $company=$_POST['company']; $nazwisko=$_POST['nazwisko']; $email=$_POST['email']; $wiadomosc=$_POST['wiadomosc']; $reciever="mail@op.pl"; $subject="Informacja"; $headers = "From: $email"; $headers .= "\nReply-To: $email"; $Emailbody .= "Nazwisko: [".$nazwisko."] \r\n Email: [".$email."] \r\n Firma: [".$company."] \r\n Informacja: [".$wiadomosc."]"; mail($reciever,$subject,$Emailbody,$headers); ?> Kurcze, jeszcze jeden problem, wszystko dochodzi ale nie z polskimi znakami, jak wpiszę coś z polskimi znakami to dostaje maila z załącznikiem w załączniku jest treść a ąęćźżńó są zamienione jakimiś znakami, ma ktoś jakis pomysł czy mam coś zmienić w kodzie html w którym mam osadzonego flasha czy w skrypcie php? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:29 |