![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wy starzy nie macie nic do powiedzenia o Romku. Nie chodzicie do szkół podstawowych i gimnazjalnych, więc siedźcie cicho. Najbardziej w Polskim życiu politycznym denerwuje mnie, że ludzie uwielbiają poprawiać innych i uważać, że sami wiedzą lepiej od osób bardziej zainteresowanych i doświadczonych w temacie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wy starzy nie macie nic do powiedzenia o Romku. Nie chodzicie do szkół podstawowych i gimnazjalnych, więc siedźcie cicho. Najbardziej w Polskim życiu politycznym denerwuje mnie, że ludzie uwielbiają poprawiać innych i uważać, że sami wiedzą lepiej od osób bardziej zainteresowanych i doświadczonych w temacie. Buhaha... Idąc Twoim tokiem myślenia, skoro nie korzystam z pomocy społecznej to też nie powinienem się wypowiadać na ten temat? Widzisz, skoro płacę podatki na ten cały cyrk, tak jak pewnie część forumowiczów, to mam prawo się wypowiadać. Zwłaszcza jak widzę takie akcje jak np. to klik. Wierz mi, że Twoje problemy z mundurkiem, który będziesz nosił (co zresztą moim zdaniem nie jest złym pomysłem) to jest nic przy tym, że ja muszę płacić za becikowe, wyłudzane renty, reklamy ministra giertycha, przeloty prywatnymi śmigłowcami itp itd. Ten post edytował athabus 28.12.2006, 11:45:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:40 |