![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No a ja się nie do końca zgodzę, Telewizja goni za Sensacją, racja, że TVN jest stronnicze przeciw koalicji ( i tylko, dlatego ją oglądam), ale przyznajcie sami czy za rządów poprzednich partii nie był aż taki cyrk. Powiedzcie, czym innym zajmuje się PIS, jeżeli nie intrygami? Oglądając wiadomości czuje się jak na dobrej sesji RPG, każdy każdego podpier..a.
Cały czas mi się przypominają reklamy PIS'u sprzed wyborów do Sejmików, gdzie chwalili się rozwojem gospodarczym. A ja zapytam, niby, czemu przecież przez ten już rok nie zrobili nic w stroną rozwoju gospodarki, cały wzrost, jakim się szczycą to jeszcze efekty końcowych działań Belki i jego spółki. I niemiał bym nic przeciwko ich reklamom gdyby na końcu dodali napis, Dziękujemy Markowi Belce (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:52 |