![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ studiuje politologie chciałbym z ciekawości zapytać się was czy interesujecie się polityką.Czy śledzicie na bieżąco wydarzenia z tej dziedziny życia?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem... polityka nie zeszła na psy (zawsze taka była!!!!) tylko telewizja (w pewnym sensie)... rzeczy o wiele gorsze się działy i było o wiele mniej szumu. Od 2001 oglądałem TVN24 - non stop. Jakoś rok temu mnie już znudziło... zaczeli pokazywać jakieś bzdury non stop.
Popatrzcie sobie czasem na TVN24... 0 informacji ze świata. 0 reportaży fajnych. NON STOP pokazują jakieś KRETYŃSTWA. ZAMIAST KURCZĘ (a chciałoby się mocniej) POWIEDZIEĆ, ŻE OSTATNIO BUDŻET ZOSTAŁ PRZYJĘTY TO POKAZUJĄ JAKIEGOŚ ŁYŻWIŃSKIEGO I JEGO CYRK. NON STOP SKUPIAJĄ SIĘ NA SAMYCH KRETYŃSTWACH ZAMIAST POKAZYWAĆ RZECZYWISTOŚĆ. NON STOP SPEKULACJIE 0 FAKTÓW. CZŁOWIEK NIE WIE CO SIĘ DZIEJE! A szkło kontaktowe Rulezz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Master Miko 25.12.2006, 13:31:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 11:31 |