![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałem na boo.pl - nawet dobrze, czasem serw padał, ale zawsze jakoś to wynagradzali (miesiąc konta dłużej itp.), na kilka maili tez odpisali
mam forall.pl - porażka, bez żadnych zawiadomień zaczęli wymieniać oprogramowanie do zarządzania kontami, z tego powodu przez dwa miesiące, na zmianę konta działały, potem znowu nie, żenada mój znajomy na livenet.pl i nie narzeka, mieliśmy ostatnio problemy ze szybko znikającym transferem, w 10 dni 5GB zjadły nam boty googlowskie, ale koleś wyczyścił nam transfer, do czasu jak nie opanowałem tematu natomiast z co ciekawszych wydaje sie lap.pl, php5, mod_rewrite, brak limitu baz, RoR, SSL i wiele innych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 18:35 |