![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do dziś po prostu ustawiam zmienne i includuje szablon, który może wyglądać mniej więcej tak:
Tak więc mam oddzieloną prezentację od kodu. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi, na czym skorzystam decydując się na zastosowanie Smarty? Interesuje mnie głównie wydajność. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok byc moze jest bzdura. Pokaz mi w takim razie w jaki sposob w templatce Smarty zamieszczasz kod JS w ktorym sa znow odwolania do kodu Smarty. Nie uwazam ze sie 'nie da' - bo wiem ze sie da, tylko wg mnie malo elegancko. Wiec pokaz jak ty takie 'bzdurne' problemy rozwiazujesz.
A co do tablic.
Czyli po wyrzuceniu print_r, kolejno arr1 i arr2 Kod Array ( [klucz1] => Array ( [kkklucz1] => wartosc1 ) [klucz2] => wartosc2 [klucz3] => wartosc3 ) Array ( [kklucz1] => klucz1 [kklucz2] => Array ( [klucz2] => wartosc4 [klucz4] => klucz3 ) [kklucz3] => klucz3 ) Jak jaki sposob zapisujesz w Smarty odpowiednik:
Ten post edytował ikioloak 21.12.2006, 10:29:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 00:46 |