![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chce przetestowac dzialanie serwera KRASNAL. Mam stale IP ale jak ktos probuje sie dostac na ta strone przez ip: 81.219.180.141 to jest pusta strona a powinna sie wyswietlic strona KRASNALA...
Zmienilem wpis w httpd.conf z 127.0.0.1 na w/w IP... I nie dziala :/ Co to moze byc? Firewall dopuszcza polaczenia... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 18.09.2006 Skąd: Skarżysko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Dołączę się do tego tematu, bo nie wiem, gdzie to mogę wrzucić, a temat posty jest podobny. Mianowicie zajmuję się dodawaniem newsów, artykułów itp poprzez CMSa na stronie, której hostingowcem jest klatka.pl. Wszystko było ok do wczoraj, a dodam, że od tygodnia nic nie robiłem. Problem polega na tym, że strona główna wyświetla się poprawnie, ale jak kliknie się na jakikolwiek link to pokazuje się pusta strona. error_reporting(E_ALL) dodany w index.php nie pokazuje, żadnych błędów a najciekawsze jest to, że takie akcje są tylko na IE a na FF wszystko działa. Nikt nie ingerował w żadne pliki, bo sprawdzałem przez FTP i wszystkie mają daty utworzenia/modyfikacji z zeszłego roku. Baza danych też jest ok, bo z niej jest również ładowana strona główna. Jak zadzwoniłem bo pomocy technicznej klatka.pl to powiedzieli, że nic nie mogą zrobić bo z ich strony jest OK, a logi nie pokazują, żadnych błędów. Już nie wiem, co może być przyczyną. W pomocy technicznej powiedzieli mi, że może trzeba cache przeładować czy oczyścic ale ja nie wiem jak mam to zrobić i czy to w ogóle może być przyczyną. Z góry dzięki za odpowiedź. Aha. Podam Wam dane, które mogą się przydać. Wersja Apache 1.3.37 (Unix) Wersja MySQL 4.0.27-standard-log Wersja php 4.4.4 Wersja PERL 5.8.7 Wersja cPanel 10.9.0-STABLE-96 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:56 |