![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat We are glad to finally unveil the Zend Framework project. We have worked hard in the past few months with our partners and the community to get to this stage. We believe the Zend Framework can already be of great use to php developers, although we still have a lot of work ahead of us. Jestem ciekaw, czy choć trochę ustandaryzuje to proces budowania aplikacji w php. W każdym razie php w końcu się doczekało swojego oficjalnego frameworka: http://framework.zend.com/download |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nadzwyczajnego. parę sekund oglądanie i wyrobiłem sobie zdanie np.
klasa do wysyłania maili
co to za badziew ? nie wiem kto by tego uzywal jak za pomoca pear mozna 100 razy wiecej. ---------- klasa nie classa -- dr_bonzo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nadzwyczajnego. parę sekund oglądanie i wyrobiłem sobie zdanie np. klasa do wysyłania maili
co to za badziew ? nie wiem kto by tego uzywal jak za pomoca pear mozna 100 razy wiecej. Kolega ma rację - klasa zawierająca jedną funkcję, w dodatku taką, która przekazuje parametry do funkcji mail to nieporozumienie. Widzę jeszcze getRecipients() - myślę, że to może być tablica userów, tylko że mail nie obsługuje tablic maili... Co do filmiku - ciekawy, ale php idąc w taką stronę tylko się spowolni. Ja rozumiem - programowanie w Visualu pod Windowsa, Linuxa, ale nie pod strony WWW i to w dodatku w php! O optymalizacji już nikt nie myśli... Co jak co, ale my w Polsce jeszcze nie mamy serwerów dla osób prywatnych, które utrzymałyby stronę przy setkach tysięcy odsłon dziennie na czymś takim, no "bez jaj" panowie. To by było dobre jako składnik php jak już koledzy wcześniej wspomnieli. W każdym razie może za wcześnie na opinie, aczkolwiek nie powinno się wystawiać wersji skończonej w 1/3 czy jakiejś alfa, bo po co tylko ludziom na złość robić, żeby o sobie przypomnieć? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:56 |