![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisze właśnie stronkę która umożliwia logowanie się na stronie różnych userów. Wylogowałem sie i wszystko było ok do momentu gdy przez pomyłkę kliknąłem na przycisk wstecz swojej przeglądarki. Wyświetlił mi się komunikat "Strona wygasła" no to wcisnąłem odświerz i ujrzałem iż wylogowany przed chwilą user znów był zalogowany. Szukałem i znalazłem coś na zasadzie
header ("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); header ("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT"); header ("Cache-Control: no-cache, must-revalidate"); header ("Pragma: no-cache"); Według opisu te nagłówki należy umieścić w kodzie na każdej dostępnej stronie po zalogowaniu. Jednak gdy to umieściłem w kodzie sytuacja się powtórzyła. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hej kurtz, kolory Ci wyłączyli i udajesz "psa ogrodnika" ;P ?
Cytat "]Z takiego ladnego przycisku z napisem php w oknie dodawania posta abojawiem co to jest? wogole pocoto. i tak dalej...![]() ![]() Ja osobiście nie czytam nawet większych kodów bez bbcode |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:59 |