Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Nowa platforma hostingowa, sam stwórz wymażony hosting
anas

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Mam przyjemność poinformować was, że firma --[zmoderowane]-- jest w trakcie prac nad nową ogólnopolską platformą hostingową. Ma to być coś, co wniesie trochę zamieszenia na ten rynek, coś co mamy nadzieję pomożecie nam przygotować, uczestnicząc w naszych pracach poprzez swoje sugestie, pytania, prośby, krytykę i propozycje.

Najlepsze pomysły zostaną nagrodzone 2 letnim serwerem wirtualnym wchodzącym w skład oferty - jak taki serwer będzie wyglądał zdecydujecie sami pomagając nam w jego tworzeniu.

Blog --[zmoderowane]-- - Hosting dla biznesu i deweloperów - zapraszamy do komentowania postów w ramach blog'a, na którym będziemy publikować wyniki naszych prac, prowadzić dyskusje z wami, przyszłymi klientami.

Hostingiem zajmuje się od wielu lat, posiadamy stabilną infrastrukturę, którą chcemy dopasować do potrzeb klientów, czyli nikogo innego jak was samych. Oferta będzie kierowana głównie do sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także deweloperów.

Pierwszą rzeczą, o którą chcielibyśmy was zapytać jest to co waszym zdaniem powinno cechować dobry hosting, oraz to czego byście sobie nie życzyli aby miało miejsce.

W drugiej kolejności będziemy pytać o funkcjonalność, a także opłaty, ich wysokości i modele.

Pozdrawiam serdecznie i w imieniu całego zespołu --[zmoderowane]-- z góry dziękuję za każdą pomoc.

Anacki Robert.

Ps. Szczególnie liczymy tutaj nas was, czyli deweloperów, którym hosting ma być dedykowany.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
anas

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(batman @ 16.12.2006, 19:54:38 ) *
Muszę przyznać, iż zaciekawił mnie Twój post, ale po wejściu na stronę bardzo się rozczarowałem. Nic tam nie ma poza dużym banerem. Dopiero po "googlaniu" znalazłem stronę firmy, która nie zachęca do zagłębienia się w lekturę.

Witam, dzięki za komentarz - platforma powstaje i do czasu startu wersji beta, do której testowania zaprosimy wybranych użytkowników na stronie będzie dostępny jedynie Blog, do którego podałem adres.

Strona firmy --[zmoderowane]-- owszem jest tylko skróconym opisem usług które świadczy - ze względu na rozpiętość oferty hosting będzie posiadał własny adres, którym zajmuje się odpowiednia komórka w ramach firmy.

Tak czy siak każda uwaga jest cenna, Twoje chociażby patrząc na całe przedsięwzięcie od strony marketingowej.

Pozdrawiam,
Anacki Robert.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:25