![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocene i uwagi co do tej strony co można by było zmienić,
zaznaczam że na grafice się nie znam, prosze też o zwrócenie uwagi czy strona jest poprawnie wykonana po względem kodu. www.uspoleczny.strona.pl/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
pomijając słaba kolorystykę, chciałbym zwrócić uwagę na błędy raczej założeniowe.
1. Przestrzeń pozostawiona na artykuły jest zbyt wąska - wyglądają dziwnie i źle się czyta. 2. Na stronie głównej user nie jest pokierowany "za rączkę" co ma czytać dalej - nie każdy ma ochotę studiować menu główne strony. 3. Okładka książki wstawiona w ten sposób na wszystkich podstronach przeszkadza w czytaniu. 4. brak wsparcia usera w nawigacji po stronie - to samo co na stronie głównej - brak choćby strzałki "kolejny rozdział " 5. szerokość designu. To jest 800 px ? W dzisiejszych czasach? 6. E-mail. wrrr - jak ja nienawidzę sytuacji, gdy klikniecie na nieszkodliwie wyglądającą pozycję w menu, która sprawia wrażenie kierującej do podstrony kontakt, otwiera mi Outlooka - wydawało mi się jednak, że już od dobrych paru lat ludzi mi za często tego nie robią... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:30 |