![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam proszę o ocene layoutu:
http://envp.ovh.org/portfolio/design.png Ps. logo z prawej strony na razie w kiepskiej formie, bo czekam az klient przesle w lepszej jakosci... Ten post edytował envp 7.12.2006, 12:42:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najchętniej bym zobaczył całą stronę, ale podoba mi się projekt, więc dorzucę parę uwag:
1. Konsekwencja: - w używaniu czcionek (już o tym ktoś napisał wyżej) - nagłówki menu mają różny wygląd od nagłówków treści/ofert itp. - bloki z menu są na górze kanciaste, a z treścią okrągłe 2. Blok "posortuj oferty" nie współgra z blokami ofert - sugeruję poszerzyć oferty 3. Ładna ta róża wiatrów, ale ten biały pasek jest wg mnie za szeroki - odpuściłbym sobie napis "nawigacja" a różę umieśił tak, aby jej środek był mniej więcej na końcu nagłówka menu. 4. Top nie jest zły, ale jak dla mnie wystarczy zwykłe zdjęcie, bez tej pofalowanej linii i kresek, a także bym go trochę zwęził (ale to kwestia subiektywna, jestem strasznym minimalistą) Moim zdaniem po takich drobnych zmianach projekt znacznie zyska na estetyce. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 00:17 |