![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Mój problem wygląda następująco: mam skrypt w php, który wysyła wiadomość na mój e-mail, który ma wysyłać, bo robie sobie 'test' i pisze jakas tam wiadomosc. Widomość ta powinna dotrzec na moja skrzynke ale nie dociera. Dlaczego?
Wydaje mi się że coś z kodem php. Jak by ktoś chciał to skrypt jest uzyty na:www.photoshopek.za.pl Byłbym wdzięczny jak by mi ktoś pomógł ;-) Pozdrawiam, Łukasz Ten post edytował nikodem92 6.12.2006, 21:43:53 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wyłączyłem spamowanie na onecie, nie pomogło. Zmieniłem żeby wiadomości przychodziły na poczte tam gdzie mam hosting (za.pl) tez nie pomogło. To już nie wiem co jest nie tak.
Acha i jeszcze powinien pokazywać się napis "Wiadomośc została wysłana", a się nie pojawia. Czy ten skrypt jest naprawde poprawny? Pozdrawiam, Łukasz Edit:
na php za bardzo sie nie znam, ale w tym kodzie jest zamknięcie nawias" } ", który nie został otworzony. To jest źle? usunałem ten nawias i przenajmniej pojawia sie "Wiadomośc została wysłana", ale znowu nie dochodzi do mnie zaden mail. czy ktos mogłby pomóc? Pozdrawiam, Łuklasz Edit: To nikt nie wie?? Ten post edytował nikodem92 8.12.2006, 17:18:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 15:28 |