![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeszcze raz. Zaznaczam checkboxem rekordy i chcialbym zrobic archiwum czyli skopiowac dane z jednej tabeli do drugiej przez skasowaniem rekordow. ale znowu problem ze nie kopiuje do tablicy archiwum zamowien wartosci zmiennych:
plik zamowienia:
teraz plik usun zamowienie:
czekam na propozycje. thx |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze cie zrozumialem, ale jesli chodzi o samo przeniesienie danych to mozesz najpierw wybrac dana pozycje z bazy danych a potem zrobic dwa zapytania... INSERT do tabeli B i DELETE z tabeli A.
Jesli jednak chodzi o archiwizacje danych to na Twoim miejscu stworzylbym jeszcze jedno pole 'archiwum' i jego wartosc albo '0' jesli aktywne, albo '1' jako zarchiwizowane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze cie zrozumialem, ale jesli chodzi o samo przeniesienie danych to mozesz najpierw wybrac dana pozycje z bazy danych a potem zrobic dwa zapytania... INSERT do tabeli B i DELETE z tabeli A. wlasnie o to chodzi. i tak mam ale dane nie wpisuja sie do tabeli (zapytanie INSERT INTO) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:58 |