Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Telepraca - kontrola pracownika - jak?
rubin

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy znacie jakies oprogramowanie ktore pozwala na kontrolowanie zdalnie programisty?
Potrzebuje system logowania czasu pracy, system zarzadzania projektami i ticketami(cos w stylu eventum) oraz oprogramowanie pozwalajace sprawdzic co w danej chwili robi programista(podgla ekranu).
Bede wdzieczny za sugestie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Skobi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Ja na Twoim miejscu to bym napisał jaka to firma, ma taki pomysł. Wtedy bys zobaczył, że jedyna osoba, która bedziesz inwigilował będziesz tylko Ty.

Natomiast co do czasu tworzenia kodu to mam watpliwości czy masz jakakolwiek wiedze na temat programowania i sie orientujesz, ze jeden moduł sie pisze 1 dzien, a inny sie pisze 2 dni przy czym ten drugi wymaga myslenia np. 6 godzin jak cos zrobic.

Mam dla Ciebie pewna propozycje: musisz znalezc jeszcze jakis mikroprocesor do glowy i sprawdzac czy dany pracownik mysli o pracy, a jak nie mysli to ladowac mu kare np. za jedna minute myslenia o pierdolach dajesz mu kare 1 zl czyli za godzine mozesz zarobic jakies 60zl.

TY STARY ZA ROK BEDZIESZ BOGATYM CZLOWIEKIEM

PS.
Mam nadzieje, ze nigdy nie bedziesz moim szefem.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 20:44