![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam system wyszukiwania w php, nie umiem rozwiązać problemu, zmieniłem typ inputu z radio na chexboxa w formularzu wyszukiwania gdzie jest zmienna plec [<td>Mężczyzna: <input type="checkbox" value="m" checked name="plec"> Kobieta: <input type="checkbox" name="plec" value="k"></td>]aby móc wyszukiwać wszystkich naraz po zaznaczeniu. I teraz jest problem, gdy zaznaczam aby wyszukiwał kobiety i mezczyzn - razem, to wyszukuje tylko kobiety. Jak zrobić aby wyszukiwał zarówno kobiety i mężczyzn? Jak się zaznaczy tylko kobiete, albo tylko meżczyznę to wyszukuje ok.
myslałem aby dopisać gdzieś w okolicy search ale nie wiem w którym miejscu. Prosze o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jeśli nie rozwiazywac tego problemu za pomoca ANDa to w jaki inny sposób go rozwiązać?
Czy naprawde nie ma tu osoby, która potrafiłaby rozwiazać ten problem ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:49 |