![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Skąd: Z nikąd Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam prośbę, gdyż testuję mój własny serwer. Chciałbym na nim odpalić bardzo obciążający skrypt. Niech to będzie obciążenie maksymalne i wszystkiego (najlepiej procesora - obliczenia oraz mysql - jakies ciezkie zapytania). Wszystko w pętlę i już. Jakie są funkcje mocno obciążające serwer? Podajcie najlepiej jakiś kod. Z góry dzięki za odpowiedzi! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 7 Dołączył: 23.12.2005 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie ma jakis gotowych rozwiazan do testowania wydajnosci serwerow?
W sumie to mi by sie tez przydalo cos do testowania wydajnosci. Bede instalowal system w jednej firmie na serwerze specjalnie do tego zakupionym, ale fajnie by bylo sie dowiedziec ile ten serwer moze pociagnac. Najlepiej zeby mozna bylo okreslic stosunek pracujacych rownoczesnie uzytkownikow do wielkosci bazy danych. Nie zabardzo mi sie chce pisac jakis skryptow do testowania dlatego by sie przydalo cos gotowego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:33 |