![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie, ale prezentować wywiady to moglibyście z kimś kto ma faktyczny wkład w rozwój php, prawdę powiedziawszy w głębokim poważaniu (żeby nie użyć bardziej dosadnego stwierdzenia) mam to co Wasz sponsor ma w ofercie. Ok, chcecie się odwdzięczyć, nie mam nic przeciwko, rozumiem, ale czy wywiady są dobrą formą? Moim zdaniem nie. Wywiad to wywiad a nie materiał marketingowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Usuniecie mojego komentarza w serwisie odczytuje wlasnie jako cenzure. Nie zawarlem w nim slow obrazliwych lub nieprawdy. To iz rozgorzala dyskusja na forum nie jest usprawiedliwieniem usuniecia komentarza w serwisie. Nie kazdy czytajacy serwis czyta forum lub tez odwrotnie. Usuniecie mojego komentarza jest kolejnym "nieladnym" zagraniem ze strony zarzadu php.pl - ktory jak sam szumnie sie przedstawia wywodzi sie ze SPOŁECZNOSCI php. Mam malo postow na swoim koncie, jednak na php.pl jestem od ponad 3 lat - choc konto zarejestrowalem niedawno... i uwarzam iz witryny tego typu - witryny spolecznosciowe - nie powinny sie zajmowac tego typu nieladnymi zagraniami... Skoro sponsor wymaga za duzo to moze czas zmienic sponsora (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Albo zarzad php.pl ktory zapomina iz jego zadaniem jest przede wszystkim rozwijanie i dbanie o spolecznosc php w Polsce, a nie zabawy i kampanie reklamowe sponsorow.. żenada ... widać 3 lata to za mało aby zauważyć że każdy tutaj pracuje za darmo ... Nie chce mi się z Tobą polemizować - za mało wiesz o społeczności i specyfice działania php.pl. Tym bardziej negatywnie odbieram uwagę o zmianie zarządu ... cios poniżej pasa wobec ludzi którzy zostawiają tutaj kawał swoje wolnego czasu, serca i nerwów ... szkoda że czasami nie można zmienić użytkownika ... @seaquest: widze diametralną różnice pomiędzy firmą która płaci za reklame (zresztą niby komu ...) a sponsorem który utrzymuje forum, i nie rozlicza z transferu, i daje nowe możliwości. Po jakimś czasie dostaje od nas prezent w postaci artu. Mysle że nie można stawiać pomiędzy tymi podmiotami znaku równości. Stad pomysł aby były dwa napisy Art sponsorowany i ARt Sponsora (co do tytułu nie bedę dyskutował chodzi o zwykłe wyróżnienie sponsora sporód reklamodawców). Pozdrawiam ... Ten post edytował itsme 14.11.2006, 21:48:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żenada ... widać 3 lata to za mało aby zauważyć że każdy tutaj pracuje za darmo ... Nie chce mi się z Tobą polemizować - za mało wiesz o społeczności i specyfice działania php.pl. Tym bardziej negatywnie odbieram uwagę o zmianie zarządu ... cios poniżej pasa wobec ludzi którzy zostawiają tutaj kawał swoje wolnego czasu, serca i nerwów ... szkoda że czasami nie można zmienić użytkownika ... @seaquest: widze diametralną różnice pomiędzy firmą która płaci za reklame (zresztą niby komu ...) a sponsorem który utrzymuje forum, i nie rozlicza z transferu, i daje nowe możliwości. Po jakimś czasie dostaje od nas prezent w postaci artu. Mysle że nie można stawiać pomiędzy tymi podmiotami znaku równości. Stad pomysł aby były dwa napisy Art sponsorowany i ARt Sponsora (co do tytułu nie bedę dyskutował chodzi o zwykłe wyróżnienie sponsora sporód reklamodawców). Pozdrawiam ... Moj poprzedni post mial charakter refleksyjny i retoryczny. ;] Uwazam iz sponsorowanie witryn spolecznosciowych nie powinno miec typowo marketingowego oddzwieku i charakteru. Caly czas wszyscy pomijaja charakter w jakim zaprezentowano wywiad w ktorym robi sie z nas debili, ktorzy nie wiedza iz ten caly wywiad to pic.. Skoro nie lubisz polemizowac, to moze chociaz odpowiedz co sadzisz o usuwaniu komentarzy w serwisu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) jakie to bylo wg. Ciebie zachowanie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) czym podyktowane?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:40 |