![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie, ale prezentować wywiady to moglibyście z kimś kto ma faktyczny wkład w rozwój php, prawdę powiedziawszy w głębokim poważaniu (żeby nie użyć bardziej dosadnego stwierdzenia) mam to co Wasz sponsor ma w ofercie. Ok, chcecie się odwdzięczyć, nie mam nic przeciwko, rozumiem, ale czy wywiady są dobrą formą? Moim zdaniem nie. Wywiad to wywiad a nie materiał marketingowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc nie rozumiem za bardzo dlaczego wolicie nachalne reklamy, bannery, buttony od krótkiego wywiadu, który pewnie na stronie głównej php.pl będzie kilka dni, a później zniknie.
Dodałem do artykułu informację o tym, że jest on sponsorowany. Dopiero otworzyliśmy ten dział, fakt: nie dodaliśmy takiej informacji. Ale wybaczcie, niestety nikt z nas nie pracuje w redakcji Gazety Wyborczej i nikt z nas nie pomyślał o tym, że to trzeba tam dać taki tekst. Myślę, że naprawiliśmy swój błąd. Wywiady będą pojawiać się dalej w takiej czy innej formie. Pewnie niektóre będą wywiadami ze sponsorami, inne nie. Możliwe, że pojawią się inne artykuły sponsorowane np. recenzje oprogramowania. Traktujecie Zarząd jako ludzi, którzy mają podejmować niejako decyzje za was. A prawda jest taka, że Zarząd to kilka osób, które kiedyś lub też obecnie aktywnie działają/działały żeby php.pl się rozwijało. Nie było jeszcze sytuacji, żeby ktoś przyszedł, powiedział mam pomysł i został natychmiast wyrzucony. Wortal jest nie naszym dziełem. Wortal jest dziełem jego użytkowników - was. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:36 |