![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie, ale prezentować wywiady to moglibyście z kimś kto ma faktyczny wkład w rozwój php, prawdę powiedziawszy w głębokim poważaniu (żeby nie użyć bardziej dosadnego stwierdzenia) mam to co Wasz sponsor ma w ofercie. Ok, chcecie się odwdzięczyć, nie mam nic przeciwko, rozumiem, ale czy wywiady są dobrą formą? Moim zdaniem nie. Wywiad to wywiad a nie materiał marketingowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedział to co wiedział..
Jeśli komuś nie podoba się moja wypowiedź w pierwszym poście, zapraszam na PW.. Gdyby tak miał wyglądać każdy temat na forum to dawno by ono umarło. Od tego są fora i wątki by w nich ścierały się różne opcje. scanner chcesz czy nie będę ciągnął temat dalej bez względu na Twoją aprobatę czy dezaprobatę i próby ukręcenia łba. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Mam pytanie: Czy zarząd planuje coś zrobić z tym materiałem czy zostanie on w takiej formie w jakiej jest?. Ciężko powiedzieć czy ankieta jest miarodajnym wyznacznikiem zdania całego forum, ale można popytać więcej.. Nie chcę wyciągać drastycznych wniosków na podstawie tych 24 głosów.. Co zarząd zamierza dalej robić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 20:57 |