![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie, ale prezentować wywiady to moglibyście z kimś kto ma faktyczny wkład w rozwój php, prawdę powiedziawszy w głębokim poważaniu (żeby nie użyć bardziej dosadnego stwierdzenia) mam to co Wasz sponsor ma w ofercie. Ok, chcecie się odwdzięczyć, nie mam nic przeciwko, rozumiem, ale czy wywiady są dobrą formą? Moim zdaniem nie. Wywiad to wywiad a nie materiał marketingowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wszyscy, którzy tak krytykują wykazują typowo polskie podejście "Dlaczego ktoś ma mieć lepiej niż ja".
To takie zaściankowe zachowanie, które nakazuje cieszyć sioę wtedy, gdy sąsiadowi zdechła krowa i obgadywać go po wsi, jak mu się kury dobrze niosą. Jesteście żałośni. php.pl dostało coś praktycznie za darmo. Coś, co jest elastyczne, coś, na czym możemy jeszcze zyskać. No chyba, że w swojej naiwności głupio wierzyliśmy, ze społeczność php chciałaby wygodnych usług dla ich zachcianek developerskich. A dlaczego by nie publikować wywiadów z ludźmi, dzięki którym mamy gdzie powiesić część naszych usługi? Żał Wam dupę ściska, ze to nie z Wami wywiad? Zróbcie coś, pokażcie się - to i z Wami będzie. Ale jak zwykle na tym forum ważniejsze jest zrzędzenie i marudzenie. Żałosne. Zarzucacie marketing? I dobrze. Czy to aż taka zbrodnia przeciwko ludzkości? Płaczecie nad tym jakby publikacja tego artykułu / wywiadu zabiła komuś babcię. A tak nie jest. A czy ktokolwiek z Was przedstawił jakiś inny pomysł na formę tegoż? Nie. No może poza "Nie lepiej umiescic jakas sensowniejsza reklame". Nie, nie lepiej. Przynajmniej nie na razie. Będzie miała być reklama, to będzie reklama. To nad czym tak się użalacie, to tylko i wyłącznie wywiad z szefem jednej z hostujących nas firm. Ma taka a nie inna formę i niesie taka a nie inna treść. Koniec i kropka. Dalsze roztrząsanie tego tematu przez Was będzie tylko i wyłącznie powodowało obniżenie mojego szacunku do Was. Bo zachowujecie się jak banda rozwydrzonych gówniarzy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:08 |