![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
od niedawna pracuje i chciałbym sie dowiedzieć czego mam oczekiwać od firmy tzn co firma powinna mi zapewnić np ubezpieczenie itp i jak to sprawdzić |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Masz rację.
Jest to umowa na pełny etat na czas określony - 5 miesięcy. Chodzi mi szczególnie o ubezpieczenie i czy są składki odprowadzane bo teraz tego nie wiem a chce z szefem porozmawiać na ten temat ale nie wiem czego mam wymagać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację. Jest to umowa na pełny etat na czas określony - 5 miesięcy. Chodzi mi szczególnie o ubezpieczenie i czy są składki odprowadzane bo teraz tego nie wiem a chce z szefem porozmawiać na ten temat ale nie wiem czego mam wymagać Jak ja pracowałem na czas określony to odprowadzali składki ZUS - muszą. Wogóle się tym nie przejmuje bo mnie to rybka. Raz na jakiś czas podpisuję, to co mi pokażą czyli wszystkie odprowadzone składki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:55 |