![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie, ale prezentować wywiady to moglibyście z kimś kto ma faktyczny wkład w rozwój php, prawdę powiedziawszy w głębokim poważaniu (żeby nie użyć bardziej dosadnego stwierdzenia) mam to co Wasz sponsor ma w ofercie. Ok, chcecie się odwdzięczyć, nie mam nic przeciwko, rozumiem, ale czy wywiady są dobrą formą? Moim zdaniem nie. Wywiad to wywiad a nie materiał marketingowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Oczywiście - że jest to materiał w dużej mierze marketingowy. Starałem się jednak, by nie była to tylko sucha reklama, a jednak coś więcej. Może i dużo w tym reklamy, jednak są też informacje, które będą miały wpływ na dalsze prace, np. związane z narzędziami dla developerów (które natomiast będą miał wpływ na nasz najnowszy i na dniach uruchamiany projekt w ramach php.pl )
A dlaczego? Stwierdziliśmy, że nasz sponsor zasługuje na cokolwiek od nas, przyglądając się kosztom, jakie ponoszą z uwagi na hostowanie forum, oraz realizowanie niektórych naszych pomysłów. I tak wydaje mi się, że nie jest to dużo - mam jednak nadzieję, że wystarczy do tego, by przekonać NQ, że warto się dalej z nami bawić. Nie zmienia to jednak faktu, że chcemy by pojawiały się wywiady z różnymi osobami - odpowiedzialnymi za rozwój php.pl jak również ogólnie związanymi z webdewelopingiem i naszą branżą. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:55 |