![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
Mam wielki problem: nie jestem mistrzem pehapa wiec proszę o pomoc. Napisałem skrypt na dodawanie rekordów do bazy towarów (tabelki tworzone w phpmyadmin są raczej poprawne...):
skrypt wyświetla mi: Udało się połączyć z serwerem! Udało się połączyć z bazą dancych! Nie dodano nowego towaru skontaktuj sie z administratorem strony www ps. napisałem podobny skrypt dla innej tabeli z dwiema kolumnami: id i dzialy ... i działa. a dla wiekszej ilosc i kolumn nie ... bardzo prosze o pomoc albo ewentualne poprawienie kodu Ten post edytował kononowicz 13.11.2006, 10:06:29 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat o ile się nie mylę po to istnieje forum aby np. pomagać i udzielać odpowiedzi ale do czego zmierzasz? Przeciez caly czas tutaj dostajesz odpowiedzi. Ja ci tez udzielilem odpowiedzi co masz źle, wiec jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz bez sensu ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:43 |