![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Ostatnimi czasy pracuję nad sklepem Internetowym. I mam niestety problem z formularzem edycji produktu. Są tam między innymi dwa pola typu "file", które służą do ładowania zdjęć. Jedno ładuje zdjęcie duże, drugie miniaturkę. Zdjęcie duże to: userfile, miniaturka to: mini_userfile. Niestety mimo moich starań, zdjęcie miniaturki nie chce się załadować na serwer. Mam więc pytanie. Czy do PHPowskiej funkcji copy(), stosować można jedynie pole o nazwie userfile? Czy może być też inna nazwa? A jeżeli nie, to jak to obejść, żeby obydwa pliki mogły się ładować za jednym razem? Tablicą? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No i klapa. Ponieważ uznałem, że głupotą byłoby wstawiać taki duży plik tutaj, daję tylko odnośnik.
operation timed out ... :x może nie zwróciłeś uwagi, że...: [php:1:1f46aea6e9]<?php $zdjecie = $_FILES['zdjecie']['tmp_name']; $zdjecie_name = $_FILES['zdjecie']['name']; ?>[/php:1:1f46aea6e9] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:16 |