![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie - z jakiej klawiatury korzystacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy czego uzywacie i co sadzicie w tym temacie ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Od półtora roku mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14537
Jedyna "wada" jaka stwierdzam, to wyższe od spodziewanego zużycie baterii w akumulatorkach. Aktualnie na szczęście mam założony komplet Forever 2500 mAh i mysz (stale włączona) trzyma około tygodnia. Układ "A" bardzo wygodny, przyciski "copy", "paste", "cut" i "undo" pod lewa ręka to świetny pomysł. Klawisze maja dość przyjemny "klik" i jak dla mnie optymalną długość skoku. Co do myszy - też jestem zadowolony - nie za ciężka, nie za lekka, Zasięg przyzwoity, czasami tylko dzwoniąca komórka zakłóca pracę - ale to zależy od wzajemnego położenia komórki, myszy i ładowarko-odbiornika. Zestaw wygrałem w konkursie gazetki "Metro" - tym bardziej ją sobie chwalę, że zdobyczna ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 13:47 |