![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dodac w php skory do strony bo te co mam sa kiczowate i nie wiem jak dograc to. zgory dziekuje i zapraszam www.szczepanowo-parafia.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby uzyskać pomoc musisz najpierw dokładnie opisać swój problem. W tym celu powinieneś w skrócie sformułować opis swojego problemu i umieścić go jako temat. "Podmiana skórek w skrypcie" mówi więcej o Twoim problemie niż "Początkujący potrzebuje pomocy".
Dalej powinieneś opisać jakiego skryptu używasz. Jest ich cała masa i wkażdym inaczej zmienia się skóry. Po trzecie: należałoby umieścić post w odpowiednim podforum; hydepark to miejsce na luźne pogawędki a nie na rzeczowe pytania. Dla Ciebie odpowiednie będzie na początek przedszkole lub "gotowe skrypty". I ostatnia rzecz. Nie musiałbym tutaj teraz się produkować, gdybyś raczył przeczytać regulamin i zasady pisania na forum. To tyle, pozdrawiam P.S. opisz dokładnie swój problem a ja zdecyduję gdzie przenieść Twój post. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:13 |