![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wytykajcie błedy
![]()
Przykładzik
zródło : po parsowaniu: Ten post edytował Adrian Staniszewski 7.11.2006, 12:56:28 -------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ubogo w opcje. Ot lekki parser szablonów ;] Tylko po co? Skoro inny duży kombajn wygeneruje raz cache i bedzie dzialal szybciej. Nie wiem czy dobrze widze że brakuje instrukcji warunkowych(to taki totalne minimum), przydaly by sie jeszcze modyfikatory i tablice(jeśli są to przykłady moze jakies?)
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ubogo w opcje. Ot lekki parser szablonów ;] Tylko po co? Skoro inny duży kombajn wygeneruje raz cache i bedzie dzialal szybciej. Nie wiem czy dobrze widze że brakuje instrukcji warunkowych(to taki totalne minimum), przydaly by sie jeszcze modyfikatory i tablice(jeśli są to przykłady moze jakies?) Spokojnie, spokojnie ![]() Pisałem to godzinke z kawałkiem ![]() Nie uzywam php'Doc bo nigdy z niego nie korzystalem - stad teraz tez.. Na szybko napisalem wlasne komentarze, bo chcialem zobaczyc co swiat na to co napisalem. Dotychczas nie zajmowalem sie Szablonami - jest to moje pierwsze starcie z pisaniem wlasnej klasy - stad wersja 0.2. Brak includowania jest tez dla mnie problemem dlatego postaram sie go dodac. Klasa jest narazie malutka, ale nie kazdy potrzebuje duzy kombajn ;] A czy cach jest szybszy ? Moze, ale wyniki na poziomie 0.006sec mnie nie zalamuja ;] Cache dojdzie, ale dopiero po napisaniu kilku opcji. -------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:36 |