![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszła nowa wersja, chyba najpopularniejszej (wśród webdeveloperów) przeglądarki. Co o niej sądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że wycieki w 2 są większe niż w 1ce. A do tego czas renderingu strony jest jakby dłuższy.
Mówię tu o sytuacji kiedy otwieram (jak to zawsze robiłem w ff 1.x) kilkadziesiąt zakładek - ok 20 (zawsze klikam sobie na newsy i otwieram je w nowych zakładkach aby jakiś mi nie umknął podczas przeglądania listy). W poprzedniej wersji nie było z tym większego problemu poza tym, że zakładki przysłaniały przycisk zamykania. Ale już w 2jce jest tragicznie. Przy 15 zamula mi się przeglądarka, a dalsze zakładki mimo, że pierwsze już się załadowały, nawet nie próbują skontaktować się ze stroną. Ale to jest na razie jedyna irytująca rzecz, której nie udało mi się zmienić w opcjach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 08:37 |