![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Może się wydawać to dziwne, ale ja polecam darmowy hosting tbg.net.pl co rawda miejsce na serwerze jest dostępne dla mieszkańców Tarnobrzega, jednak zawsze można porozmawiać z adminem. Miejsce "nieograniczone" - kiedyś miałem ponad 4 GB na serwerze i admin się nie upominał. Jeżeli zaś chodzi o konfiguracje to: konfiguracja serwera Kontakt z adminem -> jeżeli jest to dzień to 2-3 godz. Gorzej za pierwszym razem, kiedy pisze się prośbę o hosting. Wtedy na odp. czekałem bodajże 3 dni. Ale jednak moim zdaniem mimo wszystko warto. Tylko register_globals on i error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE ;/ Pozdrawiam Darektbg Ten post edytował darektbg 26.10.2006, 08:24:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:33 |