![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Mam taka funkcje
Wyświetla jeden wynik (mecz) tylko ... Mam prośbe do ekspertów z tego forum Czy można zrobić i w jaki sposób by wyświetlało np . 5 rekordów (meczy ) Prosze o pomoc... Ten post edytował poki2003 24.10.2006, 13:24:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
przebudowałem fukncje na taką ale dalej nic teraz wyświetla się jeszcze błąd . Notice: Undefined variable: number Fatal error: Unknown function: iloscmeczow()
czy mógłby mi ktoś pomóż |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Notice: Undefined variable: number Fatal error: Unknown function: iloscmeczow() Notice: Undefined variable: number -> niezdefiniowana wartość: number (argument funkcji -> nie przekazujesz parametru). Błąd poziomu notice nie zatrzymuje działania programu. Tylko informuje Cię że coś jest nie tak. Fatal error: Unknown function: iloscmeczow() -> Nieznana finkcja: iloscmeczow(). Tego wyjaśniać chyba nie muszę... mysql_fetch_assoc" title="Zobacz w manualu php" target="_manual mysql_fetch_array" title="Zobacz w manualu php" target="_manual mysql_fetch_object" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Tam naprawdę jest wszystko wyjaśnione jak to zrobić. Konstrukcja:
Wynik (przykładowy):
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:35 |