![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
ostatnio przegladalem artykul ze strony i skrypty do niego zalaczone. niestety nie jestem jeszcze na etapie aby ten skrypt samemu rozgryzc. oto skrypt mail.php z ktorym mam problemy.
Niby sa tu komentarze i zarazem objasnienia ale za bardzo nie wiem co i gdzie wpisac azeby uruchomic skrypt. Juz pierwsza linia kodu sprawia trudnosci. Co wlasciwie powienienem tu wstawic? Jak mam to rozumieć? czy haslo ma byc umieszczone w zewnetrzna pliku? bardzo prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sugerujesz ze formularz jest wyswietlany ale znajduje sie pod zielonym tlem?
gdy uruchamiam sam formularz form.html to formularz ma wyglad ma taki, jaki podejrzewam, ze powienien miec, wyswietla go moim zdaniem poprawnie. ale gdy uruchamiam skrypcik mail.php to po logowaniu wystepuje opisany w poprzednim poscie efekt. oj chyba sam nie dojde, a bez pomocy sie nie obejdzie; (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) jarrod czy mógłbyś mi jeszcze powóc? nie rozgryzlem samemu Ten post edytował admiral 19.10.2006, 18:46:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 14:52 |