![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
ostatnio przegladalem artykul ze strony i skrypty do niego zalaczone. niestety nie jestem jeszcze na etapie aby ten skrypt samemu rozgryzc. oto skrypt mail.php z ktorym mam problemy.
Niby sa tu komentarze i zarazem objasnienia ale za bardzo nie wiem co i gdzie wpisac azeby uruchomic skrypt. Juz pierwsza linia kodu sprawia trudnosci. Co wlasciwie powienienem tu wstawic? Jak mam to rozumieć? czy haslo ma byc umieszczone w zewnetrzna pliku? bardzo prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie o takie tłumaczenie mi chodziło;
śpieszę to teraz przetrawić w praktyce a tymczasem dzieki wielkie za pomoc wlasnie troche potestowalem skrypt; rzeczywiscie problem logowania sie jest juz z glowy, ale za to pojawil sie kolejny; mianowice po zalogowaniu wczytywana jest stronka a na niej ..... zielone tlo formularza zamiast pokazania samego formularza. gdzie teraz tkwi problem? Ten post edytował admiral 18.10.2006, 23:53:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie o takie tłumaczenie mi chodziło; śpieszę to teraz przetrawić w praktyce a tymczasem dzieki wielkie za pomoc wlasnie troche potestowalem skrypt; rzeczywiscie problem logowania sie jest juz z glowy, ale za to pojawil sie kolejny; mianowice po zalogowaniu wczytywana jest stronka a na niej ..... zielone tlo formularza zamiast pokazania samego formularza. gdzie teraz tkwi problem? Zobacz źrógło strony. A następnie popraw cssy bo wszystko jest pod tym zielonym tłem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:22 |