![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc...
mam problem chce zrobic tabele gdzie poziome linie chce miec w 2 kolorach tu jest [php:1:bcd9f9115d]<?php ... {section name=team loop=$clan max=$ile_druzyn} <tr> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].skill}</td> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].tag}</td> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].klan}</td> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].wygrana}</td> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].remis}</td> <td class="{cycle values="tabelka1,tabelka2"}" align="center">{$clan[team].przegrana}</td> </tr> {/section} ... ?>[/php:1:bcd9f9115d] cos nie bardzo mi wychodzi to.. wiem wiem moge to dac w <tr> i zalatwi to wszystko.. ale wtedy styl bedzie inaczej wygladal i niebardzo chce tego. da sie to jakos zrobic.. jak tak to jak... z gory wielkie thx ! pewnie i tak nie wiecie o co chodzi ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
to juz wiem.. szukalem tam tego i nie znalazlem ;/ chodzi o to aby w tabelce co 2 pozioma linia byla innego koloru kolor mam okreslony w stylach (class) nie moge dolaczyc ich do <tr> musze to wykombinowac jak to zrobic na <td> chce aby bylo cos takiego Kod OOO OOO OOO OOO OOO
GGG GGG GGG GGG GGG OOO OOO OOO OOO OOO GGG GGG GGG GGG GGG teraz wychodzi cos takiego Kod OOO GGG OOO GGG OOO
GGG OOO GGG OOO GGG OOO GGG OOO GGG OOO GGG OOO GGG OOO GGG (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) "OOO" i "GGG" to kolory w tabeli |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 20:12 |