![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak więc poprosiłem kolege aby zrobił mi formularz zgłoszeniowy. Chodziło mi o taki który wyśle maila bezpośrednio na moją skrzynke email tak jak np. jest przy rejestracjach na forum tzn. wypełniam dane klikam zarejestruj i dochodzi do mnie email. Tak samo ja chciałbym stworzyc formularz na stronie który bedzie tak działał czyli ktoś wypełnia dane klika wyślij i ja to dostaje na maila.
Oto jak zrobił formularz mój kolega - odrazu mówie że na php sie nie znam wiec mogibyscie zrobic mi formularz taki sam byle by działał?Chodzi o to żeby zostały te same pola co są tu tylko żeby formularz był sprawny. Z góry dzięki za pomoc (aha i jeszcze prosiłbym o instrukcje jak go zapisac gdzie wsadzic żeby działąło wszystko) Oto formularz:
Ten post edytował Grant90 10.10.2006, 18:15:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No oki juz rozumiem. No więc co moge zrobic by napisac ten skrypt formularza zeby dzialal (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:14 |