![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem w trakcie pisania systemu newsow i chcialbym go pozniej rozpowszechnic, ale nie wiem jakie opcje (oprocz podstawowych) bylyby mile widziane przez potencjalnych uzytkownikow. Prosze o sugestie, pomysly i tym podobne.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie pracuje nad stworzeniem systemu newsow do swojej strony, moglibyscie polecic jakis przejrzyscie napisany skrypt na ktorym moglbym sie wzorowac ..chodzi mi przedewszystkim o obsluge obrazkow w newsach... na stronie glownej (gdzie sa listowane newsy z naglowkami) miala by byc wiswietlana miniaturka..a w dowolnej czesci tresci newsa byla by mozliwosc wstawiania zdjec (oczywiscie tez pomniejszone) razem z podpisami.
I jeszcze jedna kwestia czego lepiej uzywac do operacji na tekscie czy lepiej w newsie operowac znacznikami html czy zaimplementowac bbcode (tak jak na tym forum) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:02 |