![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak oceniacie moją strone?
Adres: http://antivir-polska.info/ Chodzi mi o wygląd funkcjonalność i kod pzdr! Ten post edytował JarekMk 3.10.2006, 20:57:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~JarekMk nie bądź śmieszn dałeś stronę łudząco podobną do innej i jeszcze nie przyjmujesz tego do wiadomości.
Logo nie jest Twoje; Kolotystyka nie jest Twoja; Układ menu nie jest Twój; Banner nie jest Twój; Jedyne czym możesz się pochwalić to źródło strony, reszta pomimo że jest może w jakims malutkim stopniu Twoja to jednak za malo tego żeby dawać pod ocenę. Cytat A po co ma być widać różnica? Po to żęby człowiek zgłupiał ? Windowsa też tylko przetłumaczyli a nei zrobili mu dla każdego języka osobną szate graficzną i wygląd, no nie? A idąc tym tokiem myślenia: po co w ogóle zrobiłeś tą stronę?Mogłeś od razu dać do oceny oryginał. Przykro mi, zamykam. (Otworzę jeśli pojawią się ku temu jakieś przesłanki.) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:59 |