![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Otóż mam pewien problem który spędza mi sen z powiek. Mam napisaną aplikację (CMS) która generalnie działa i nie działa. Otóż w losowych momentach (choć zawsze przy zmianie strony), strona się wysypuje. Biały ekran, brak nawet najmniejszego komunikatu o jakichkolwiek błędach: poprostu biały ekran. Dopiero po odświeżeniu (F5) zawartość jest wyświetlana. Jest to o tyle dziwne, że dzieje się to naprawdę losowo. Niezależnie. Nie podpada pod schemat i próba wywołania problemu w ten sam sposób mija się z celem. Dla przykładu, klikanie w odnośnik do strony z tym właśnie odnośnikiem, po kilku kliknięciach (czasem jednym a czasem dwudziestym) wypluwa biały ekran. Wszystko dzieje się tylko i wyłącznie w przypadku przeglądarki IE. Co dziwniejsze, nie na wszystkich komputerach. Na to też schematu widać nie ma.
Liczę, że osoby których rozwiązaniem będzie: "Zmień przeglądarkę", zachowają taką odpowiedź dla siebie. Używam Krasnala, wersji 2.7, czyli generalnie: Apache/1.3.31 (Win32) php/4.3.9 mod_gzip/1.3.26.1a Chciałbym się dowiedzieć, czy wiecie moze w czym tkwi problem? Zależy mi żeby aplikacja działała niezależnie od przeglądarki - wybiórcze działanie nie wchodzi w grę. Widzi ktoś rozwiązanie tekiego problemu? Pozdrawiam serdecznie, Gnomik |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na różnych komputerach o różnych konfiguracjach jest tak samo. Niezależnie czy to jest Krasnal na localhoscie czy wykupiny serwer. Na niektórych działa na niektórych nie...
Prosiłbym nie traktować mnie jak bezmózgie bydle które nie sprawdziło czy zamknięty jest nawias... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na różnych komputerach o różnych konfiguracjach jest tak samo. Niezależnie czy to jest Krasnal na localhoscie czy wykupiny serwer. Na niektórych działa na niektórych nie... Prosiłbym nie traktować mnie jak bezmózgie bydle które nie sprawdziło czy zamknięty jest nawias... Nic mi nie przychodzi więcej do głowy. Ale to w końcu to twój kod więc powinieneś wiedzieć co napisałeś |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 19:29 |