![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam gotowy skrypt ale nie umiem go wykorzystać. Nie znam się na php dobrze, jestem bardzo początkujący.
Chce zrobic koszyk sklepu internetowego, znalazłem darmowy skrypt ale nie umiem go "ożywić". Czy ktoś może napisać jak się go używa ? przykladowo jak dodac coś do koszyka, jak go wyświetlić itd.
z góry dziękuje. Jeśli ktoś wie gdzie można sciągnać bardziej opisowy koszyk, wraż z plikami prosze o linka. Ten post edytował jebus_maksimus 9.11.2005, 12:30:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mniejsza z informacją - skoro to forum liczylem ze otrzymam odpowiedz dlaczego tak sie dzieje a nie gdzie szukac tego. Przyzwyczailem sie juz raczej do tego ze zwykle ci co juz wiedza kaza szukac a jak nie wiedzieli to prosili o pomoc jak to zrobic bo znalezc nie moga. Niewazne - poradzilem sobie.
Ponawiam pytanie. Jezeli ktos uzywal tego skryptu to czy udalo mu sie go sprawnie zastosowac ? Mam cos takiego:
Tu czytalem ze rozwiazanie sie kreowalo ale niewiele z tego rozumiem: http://www.prog.hu/tudastar/37693/PHP5%20basket.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:29 |