![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na poczatek Witam.
Pozwole sobie pozostac anonimowa osoba poniewaz tak podsatwowych pytan jak ja to chyba nikt tu jeszcze nie zadal (wiec moze byc troche wstydu). ale do rzeczy: majac zerowe doswiadczenie z php, html (troche doswiadczenia z C i C++ - podstawy; z tego co czytalem na necie html wydaje mi sie BARDZO prosty) musze napisac stronke dla jednej firmy w php i tu sie zaczyna problem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Wiedzial bym jak zaczac (tak mi sie wydaje)najprawdopodniej u siebie na kompie bo instaluje sobie easyphp 1.7 gdzie mam apache in mysql i juz mam wystarczajaco oprogramowania do napisania stronki typu "Hallo Word". ale bedac w pracy dostalem nastpujac informacje azebym mogl uzywac serwera login: xxxx password: xxxx server: xxxxxxxxxxxxxxxx location of webdir: /home/myname/public_html url of websidte: costam.costam.costam.pl/~myname protocols available: ssh sftp mam teraz nastpujace pytanie: jak mam wejsc do tego folder gdzie moge napisac plik hallo.php i sobie go wyswietlic. czy te informacje ktore mam to jest wystarczajace? nie przjmujcie sie tym pytaniem. Ze mna tak zawsze jest ze poczatek ledwo ledwo a potem juz powoli pojdzie. i prosze nie piszcie zebym sobie dal spokoj z tym (z powodu braku jakiejkolwiek wiedzy) bo nie moge!!!! z gory wielkie dzieki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
po pierwsze dzieki za pomoc do tej pory jesli chodzi o wysylanie maili html to generlanie nie jest najgorzej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) tzn. znalazlem i dodalem te naglowki
i generlanie jest dobrze gdy wysylam nastepujaca wiadomosc a mail ktory otrzymue wyglada jak ponizej Cytat "Submit size" small "Submit shade" dark dziwna sprwa wowczas gdy chce zrobic widoczna tabele (tzn zeby byly pokazane linie pomiedzy celami) odnosnie TEGO tutoriala robie to tak wtedy mail wyglada na pusty natomiast gdy dodalem rzecz jasna mail jest na zielonym tle. tylko czemu bez dodania koloru mail wyglada na pusty. ja sie spodziewalem czarnej ramki i tyle. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 13:40 |