![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
STRONA
Jedyne błędy walidacji są wywołane przez reklame na serwerze a takto wszystko jest dobrze, więc dlaczgo mi się inaczej wyświetla w firefoxie i inaczej w IE. Np. w firefox po wciśnieciu ofirmie opuszcza się cały DIV i są przerwy między obrazkami w menu. Jak to naprawić (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz podozmieniałem troche w kodzie więc pojawiły się błędy których max może być z 5 a reszta wynika z bannera który jest automaczynie wklejany przez serwer, więc nie moja wina co już opisałem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz podozmieniałem troche w kodzie więc pojawiły się błędy których max może być z 5 a reszta wynika z bannera który jest automaczynie wklejany przez serwer, więc nie moja wina co już opisałem Tylko pięć?1) Wysyłasz mi stronę napisaną w XHTML 1.1 jako text/html zamiast application/xhtml+xml. Przecież mój browser radzi sobie z application/xhtml+xml! 2) Masz niepoprawne opisy obrazków w parametrze alt 3) Nie użyłeś <ul> dla menu. Przecież menu to nieuporządkowana lista odnośników 4) Robisz odstępy przez <br/><br/><br/><br/><br/>. Do tego używa się marginesów 5) Używasz tabelki do czegoś innego niż przestawienie danych tabelarycznych 6) Niepotrzebnie przypisujesz każdemu wierszowi tabelki klasę menu I znajdź jakiś porządniejszy serwer, bez takiego rodzaju reklam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:40 |