![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujacy problem, Posiadam domene np( www.mojadomena.com ) dorobiłem do tej domeny subdomene ( www.subdomena.mojadomena.com oraz www.subdomena2.mojadomena.com) Postawiłem serwer na apache i chce ustawić serwery wirtualne dla tych dwoch domen a mam jedno zewnetrzne ip. Probowałem juz naprawde wszystkiego i nie dziala, prosiłbym o pomoc kogos. Pozdrawiam Roman |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko tylko ze ja chciałem kontynuacje tego co wyzej jak pisałem mam własna domene własny inny serwer www w necie tylko chce zeby subdomeny był na moim serwerze apache przekierowanie jest gotowe i dziala bo testowałem tylko nie moge skonfigurowac tych serwerów wirtualnych wstukałem kod i nic sie nie włacza pewnie trzeba cos w tym Windows xp zmienic ale na jaki adres i domene;)
niewiem gdzie popełniłem bład ale nie wchodzi mi do wybranego katalogu tylko ciagle wchodzi do katalogu ogólnego apacha "WWW" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja swoja sub domene prekiorowałem ma moje zewnetrzne ip czyli tak powinno być , tylko po wpisaniu adresu nie wchodzi mi do tego katalogu co ja chce tylko do głownego katalogu apache Ok juz sobie poradziłem i wszystko działa jakby ktos potrzebował pomocy to moge dać przykładowy skrypt (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:35 |